Ipak, objavljen Literat broj 11
Literat 11

nadnevak

Unatoč vremenima koja živimo i okruženju oko nas, Društvo dubrovačkih pisaca objavilo je zadnjih dana ove 2020. godine svoj godišnjak – zbornik Literat, broj 11., istovjetan broju godina koliko ova udruga postoji.
Podijelite ovaj članak

Literat 11

Ukupno 32 autora sa svojim prilozima, raznih književnih stilova, manje više sad već znana nam imena dubrovačke književne riječi, okupila su se u novom Literatu. Na neki način svi su tu, svi koji godinama surađuju i dio su Društva dubrovačkih pisaca.

Uredništvo potpisuju Ivana Lovrić Jović i Boris Njavro, naslovnicu je iznova osmislila, u skladu s danima koja živimo, Nora Mojaš, tehnički ga je osmislio i priredio Vinko Rožić, a iz svih tih priloga tek evo izdvajamo ponovno pronađene pjesme i zapise našeg PređaPredraga Vušovića, ali naravno i sve druge koji potvrđuju kako unatoč vremenima oko nas dubrovačka pisana književna riječ i te kako živi, te ovaj Literat treba bar prelistati.

Literat broj 11. tiskan je u maloj nakladi zbog nedostatka financijskih sredstva, zbog epidemiološke situacije na žalost neće se održati ni njegovo predstavljanje, ali ga možete pročitati na našim stranicama… 

Nedavne
objave

Dupisci - logo - footer

DUPISCI.HR koristi "kolačiće" radi poboljšanja korisničkog iskustva.