Predstavljanje knjige „Snažne godine“ autorice Lucije Kovačević
Lucija Kovačević - Snažne godine

nadnevak

U suradnji s Dubrovačkim knjižnicama, u srijedu, 30. studenoga s početkom u 19 sati u Saloči od zrcala Narodne knjižnice Grad održat će se predstavljanje knjige „Snažne godine“ dubrovačke autorice Lucije Kovačević.
Podijelite ovaj članak
Lucija Kovačević - Snažne godine - pozivnica

Zbirka poezije i proznih zapisa naslovljena „Snažne godine“ treća su autoričina knjiga, a objavilo ju je Društvo dubrovačkih pisaca.

Uz autoricu, knjigu će predstaviti urednica izdanja dr. sc. Katja Bakija, recezentica knjige mag. educ. kroat. Nikolina Kuraica te u ime izdavača prof. Boris Njavro, predsjednik Društva dubrovačkih pisaca. Stihove i prozne ulomke iz „Snažnih godina“ Lucije Kovačević riječju će dočarati Edi Jertec, glumac Kazališta Marina Držića, uz glasovirsku potporu i pratnju prof. Stefani Grbić.

Nova knjiga Lucije Kovačević ujedno je i prigoda za novu suradnju Dubrovačkih knjižnica s ovom – kako će je u predgovoru knjige okarakterizirati dr. sc. Katja Bakija – osebujnom i zanimljivom autoricom,  čiji poetski uradci zahtijevaju i zaslužuju posebnu pozornost i pružaju užitak primanja i dijeljenja iskrenih, dubokih i plemenitih ljudskih emocija. Emocija koje našem životu daju svrhu i čine ga bogatijim.

Lucija Kovačević i Dubrovačke knjižnice do sada su u svijet otpravile zbirku stihova „Trenuci neprolaženja“ te zbirku pjesama u prozi „Zahvaćenost životom“. Ovaj put imaju čast i zadovoljstvo pozvati vas da u srijedu, 30. studenoga od 19 sati u Saloči od zrcala svojom nazočnošću i dobrom voljom uveličate predstavljanje autoričinih „Snažnih godina“.

Nedavne
objave

Dupisci - logo - footer

DUPISCI.HR koristi "kolačiće" radi poboljšanja korisničkog iskustva.