Nove knjige Društva dubrovačkih pisaca
Boris Njavro, Luko Paljetak, Domagoj Vidović

nadnevak

U Pučišćima na Braču predstavljena nova knjiga Domagoja Vidovića
Podijelite ovaj članak

U ovim ljetnim danima Društvo dubrovačkih pisaca objavilo je novih pet knjiga; „Priča iz pradavnine“ prozu u putopise Domagoja Vidovića, „Neizlječivi pogled riječi“ filozofske eseje Maria Kopića, „Beat“ izbor pjesama beat pjesnika u prijevodu i odabiru Voja Šindolića, „Reciklirane pjesme“ Luka Paljetka te zbirku pjesama „Vino iz mog albuma“ Irje Jerković.

Domagoj Vidović, Priča iz pradavnine

Predstavljanje prve knjige u tom nizu, „Priča iz davnine“ dogodilo se 2. kolovoza u Pučišćima na Braču. U prepunoj dvorani o njoj, kao i o autoru govorili su akademik Luko Paljetak i Boris Njavro. Drugo večer, 3. kolovoza ponovno pred velikim brojem okupljenih održan je književni susret sa Lukom Paljetkom, koji je tom prigodom čitao svoje znane pjesme, posebno oduševivši mlađe posjetitelje svojim dječijim pjesama. Vidovićeva knjiga na jesen predstaviti će se i u Metkoviću i Dubrovniku.

Paljetkova nova knjiga dubrovačkoj publici bit će predstavljena u subotu 19. kolovoza u IUC – u, znanoj nam Preparandiji na Pilama, a tijekom rujna, kada prođu ljetne gužve, dogoditi će se i predstavljanje Šindolićeve „Beat“ knjige i zbirke pjesama Irje Jerković.   

Nedavne
objave

Dupisci - logo - footer

DUPISCI.HR koristi "kolačiće" radi poboljšanja korisničkog iskustva.